רופא המטפל בטחורים באיזור צפון

דיון מתוך פורום  טחורים

06/07/2014 | 00:35 | מאת: ליעוז

ערב טוב. בזמן האחרון התחילו אצלי כאבים עזים באיזור פי הטבעת בעת מתן צואה וגם במהלך היומיום. הלכתי לרופא משפחה והוא רשם לי משחת פרוקטוגליבנול. הכאב בהתחלה לא היה בצד החיצוני של פי הטבעת כך שאומנם מרחתי את המשחה אך לא הבנתי איך זה יעזור. למשחה היה מצורף גם אפליקטור לצורך החדרה לתוך פי הטבעת אך מכיוון שמאוד התקשתי להשתמש בו, רכשתי פתילות של פרוקטוגליבנול אבל הכאבים לא ממש חולפים. רופא המשפחה אמר לי שבמידה וזה לא עובר תוך מספר ימים עליי לפנות לכירורג. מידע כללי אני יודע שהתחום הספציפי בתחום הוא פרוקטולוגיה אבל אינני מצליח למצוא רופא כזה באיזור הצפון (חיפה וכרמיאל). רציתי לדעת אם קיים סוג אחר של רופא מומחה שאני יכול לפנות אליו. תודה

06/07/2014 | 00:36 | מאת: ליעוז

שכחתי לציין שלאחרונה אני חש בליטה גם בצד החיצוני של פי הטבעת. עדיין שאלתי היא לאיזה רופא אני יכול לפנות באיזור חיפה\כרמיאל שיכול לעזור לי במצב זה. שוב תודה

06/07/2014 | 19:09 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

פרופ דואק מחיפה

מנהל פורום טחורים