אחרי ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

23/06/2014 | 17:59 | מאת: יוסי

שלום רב, לפני כעשרה ימים עברתי ניתוח טחורים, לא תיארתי לעצמי שאלו יהיו הכאבים. חשבתי שאני מת! למרות זאת, כעת אני מרגיש נפלא ורציתי לשתף אתכם בטיפים לאחר ניתוח. ראשית, רצוי שתיקחו מהרופא מרשם לטרמדקס, טיפות האופטלגין לא עזרו לי כלל גם לא בשילוב של אקמול. הטרמדקס עשה פלאים. כמו כן, כדאי לבקש זריקת וולטרן, זה נותן שקט ל -12 שעות ואפשר לישון היטב. שנית, מיד לאחר היציאה יש להיכנס לאמבטיה שהוכנה מראש במים חמים, לא לשים סבון מראש. רק לאחר שהתיישבתם ונרגעתם מעט שימו הסבון. בזמן ישיבתכם באמבטיה, פיתחו את המים בזרם קילוח דק על אזור המפשעה, זה מרגיע מאוד ומאפשר אף להטיל שתן במידה והשתן לא זורם כנדרש. אם אתם מתקשים ביציאה, כדאי לעשות זאת בתוך האמבטיה. כן, זה לא נעים בכלל אבל הכאב יורד ברמה דרסטית. רפואה שלמה!

28/06/2014 | 09:11 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום יוסי תודהעל העצות את הדברים הללו בדיוק מונעים בטיפול בשיטת HAL -

מנהל פורום טחורים