טחורים בולטים בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  טחורים

08/06/2014 | 18:16 | מאת: יפית

ערב טוב,זה זמן מה יש לי טחורים בפי הטבעת שאני מטפלת בהם במשחה וגם עם נר של אותו סוג קוראים לזה: פרוקטו-גליבנול וכל פעם שאני יושבת זה כואב לי וגם מגרד,אמנם קבעתי תור לגאסטרו אבל השאלה שלי האם ניתן בזה בניתוח או שיתנו לי לעשות שוב קולנוסקופיה?

לקריאה נוספת והעמקה
10/06/2014 | 11:58 | מאת: חנה

שלום, נסי משחת N - משחה שמיועדת לכיווץ, ריפוי ואיחוי של טחורים אני השתמשתי בה וחשבתי בהקלה מידית נסי אותה ! כנסי לאתר של ראשונים פארם

14/06/2014 | 18:10 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום יפית תלוי בדרגת הטחורים, האם יש או אין דימום וגם גילך והההיסטוריה המשפחתית חשובים טחורים חיצוניים לרוב אינם מצריכים ניתוח והם לא מדממים

15/06/2014 | 21:05 | מאת: יפית

אני בת 28,הייתה לי פיסורה בעבר פעמיים ודיממתי הרבה ועברתי 2 ניתוחים,סבלתי בעבר מעצירויות,לקחתי כדורים טבעיים וגם בזמנו היה שוקולד שהיה אחראי לפעילות בקיבה,היום כבר אין אותו, עברתי קולנו סקופיה וגאסטרוסקופיה כיוון שהיו לי הרבה קלקולי קיבה. מה אני יכולה לעשות היום בנידון כיוון שזה נורא מציק לי במיוחד שאני יושבת או שוכבת במיטה?

מנהל פורום טחורים