טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

22/05/2014 | 23:45 | מאת: יפית

שלום רב..הנני בת 22 בריאה, לאחר 2 לידות. בהריונות סבלתי מטחורים,לאחר הלידה השניה הטחורים המשיכו ויש לי קצת נפח באיזור פי הטבעת ואם אני מנקה עם נייר טואלט יורד לי דם..עברו מהלידה השניה כבר 11 חודשים ולפני כשבוע יצא לי פצע מעל פי הטבעת וכל האיזור מגרד ויש הרגשה לא נוחה?! מקווה לתשובה תודה

14/06/2014 | 18:02 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום יפית טחורים מדממים הם הוראה לטיפול - כמובן שעליך להקפיד על הרגלי יציאה נכונים ולהבדק אצל רופא כדי שנדע במה אנו מטפלים - טיפולי טחורים כוללים הרבה שיטות אך היעילה והקלה - למטופל - היא שיטת HAL דופלר המתבצעת במרפאה ללא הרדמה ללא אישפוז ועם החלמה קלה

מנהל פורום טחורים