תודה, שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  טחורים

22/05/2014 | 10:38 | מאת: אלמוג

ראוי לציין שהכאב מהטחורים הוא פעם בשבועיים בערך למרות שכמעט כל ביקור בשירותים כרוך ביציאתם החוצה. האם אתה יודע ממה זה נובע? בנוסף איזה טיפול אתה ממליץ שלא כרוך במחיר אסטרונומי כזה מאחר ואני לא סובל כרוני ואין לי כסף מיותר?

22/05/2014 | 10:40 | מאת: אלמוג

סליחה, פתחתי בטעות נושא חדש. זה נאמר בהמשך לתגובה של פרופסור פנחס שכטר בנוגא לנושא "טחורים מזה 3 חודשים".

14/06/2014 | 17:58 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום אלמוג טיפול רפואי מותאם לאנמנזה (תלונות החולה ) ובדיקה - אם הייתי יודע הכל דרך הרשת הייתי יכול לטפל דרכה!! אם אינך רוצה לטפל בבעיות הגוף אלא כשאין ברירה - נראה לי שאתה טועה אך זו בחירתך ואני מאחל לך בהצלחה

מנהל פורום טחורים