מטייל בהודו 2 ! (לא קשור לראשון)

דיון מתוך פורום  טחורים

20/04/2014 | 11:28 | מאת: micha

אהלן, אני מטייל בהודו ויש לי בעיה רצינית של טחור חיצוני (הוא בערך בגודל של גולה גדולה כזו). זה כואב זה מציק זה גוזל אנרגיות חיוניות היות ואני מטייל לבד... מה לעשות?? אני בהודו והמשאבים מצומצמים... ועוד שאלה האם זה יכול להיות קשור לתרגילי קיגל שעשיתי באופן אינטנסיבי כבר 3 חודשים בערך??

21/04/2014 | 17:29 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום מיכה אני מקווה שאתה נהנה בטיול - אין הרבה מה לעשות - תקפיד על יציאות רכות והיגיינה מקומית!!! משחה נגד כאבים יכולה לעזור לגבי התרגילים - לא מכיר סוג זה של תרגילים

22/04/2014 | 06:34 | מאת: micha

תרגילי קיגל הם תרגילים לחיזוק שרירי רצפת האגן, אולי זה תורם להתרחבות כלי הדם באיזור פי הטבעת

מנהל פורום טחורים