איבוד דם /הקלת עיכול

דיון מתוך פורום  טחורים

02/04/2014 | 20:51 | מאת: יוסי

שלום מזה שבוע אני במתקפת טחורים חריפה אשר גורמת לי לאיבוד דם איך ניתן ל"החזיר" את הדם האבוד כאשר אני חייב לצרוך מזון סיבי אשר יקל על היציאות קיבלתי מרשם ברזל folex ' מעיון במרשם עולה שאיני יכול לאכול מזון סיבי איך מיישבים את הסתירה ?? הייתי מעוניין לקבל עצות למזון עתיר ברזל לשיפור רמת ההמוגלובין כזה שלא יפריע לעיכול.. תודה יוסי

04/04/2014 | 09:25 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך בנושא התזונה עליך להתיעץ עם דיאטנית - אבל חשוב מזה לטפל באיבוד הדם עצמו!! ואם מקור הבעיה בטחורים עליך לטפל בהם - ובהקדם לדימום שיטת הטיפול בHAL דופלר מאד יעילה ללא הרדמה או אישפוז והחלמה יחסית קלה מאד

מנהל פורום טחורים