טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

29/03/2014 | 00:59 | מאת: danilov

רציתי לדעת אם יש לי טחורים (אובחן אצל רופא משפחה) האם אמבטיות וקרח יכולים להעלים את התופעה מכיוון שהיו שבועות שכלל לא הפריע לי חוץ מגרד מדי פעם . לאחרונה היציאות הפכו לסיוט הטחורים החיצוניים כמעט ולא נראים או שקטנו לעומת שהיו .מה עליי לעשות ?

04/04/2014 | 09:28 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך בדיקת טחורים כוללת החדרת מכשיר הנקרא אנוסקופ - הטחורים החיצוניים נראים לעין אך הפנימיים לא - הם לא יעברו עם אמבטיות וכו' המצב רק ילך ויחמיר ללא טיפול - לבינתיים אתה יכול להעזר בהרגלי יציאה נכונים

מנהל פורום טחורים