טחור חיצוני?

דיון מתוך פורום  טחורים

07/03/2014 | 14:05 | מאת: יעל

שלום פרופ', מזה מספר חודשים יש לי טחור (כנראה) חיצוני (כנראה). הוא לא כואב, לא מגרד, לא מתנפח. הבעיה שלי היא שיש לי ריח לא טוב בפי הטבעת. לא ריח של הצואה הרגילה, אלא ריח חמוץ, מאד. שלפעמים ממש מתפשט. אני שומרת על היגיינה כמובן. שתי מקלחות ביום. היציאות שלי הן יומיומיות בבוקר ועושה רושם שגם תקינות לגמרי (לא שלשולים ולא עצירות). באחד מפורומי הפרוקטולוגיה אמרו לי לפנות דווקא לתחום הגסטרו. אני רואה קשר ישיר בין הטחור לבין הריח, אבל אולי אני טועה. מה דעתך? ושאלה נוספת - האם לטפל בטחור שאין לו סימפטומים? אני מורחת פרסטו ג'ל וזה קצת עוזר לריח (כנראה בגלל ריח המנטה שלו), אני צריכה לעשות עוד משהו? יש סיכוי שהטחור יעבור לבד מתישהו? תודה.

23/03/2014 | 17:39 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הטחורים לא יעברו לבד - תחילה הייתי מציע שתעברי בדיקה כדי שנדע במה מדובר ואז נוכל להציע טיפןל

מנהל פורום טחורים