טחורים וגרד

דיון מתוך פורום  טחורים

02/02/2014 | 10:37 | מאת: מאי

שלום רב מזה שנים רבות מאז הלידות יש לי טחורים על פי ידעתי הם חיצוניים בלבד, אין לי בעייה ביציאות והטחורים לא מפריעים לי, בחצי שנה האחרונה התחיל גם גרד עצום בפי הטבעת וסביבתה מה שגורם לחוסר שינה בלילה, ולעצבים עזים, כל המשחות ניסיתי, כל הרופאים הייתי, כל בדיקות הצואה, הדם והשתן עשיתי, לא נימצאה שום בעייה. נבדקתי אצל רופא נשים, עור, ופרוקטולוג למנוע מחלות וזיהומים ופרטיריות וכמובן לא נימצא כולם, הטחורים החמירו, ויצאו מעין עיגולים קטנים שניראים נילווים לטחורים, הטחורים עצמם לא מציקים לי רק הגרד הנוראי והבלתי נפסק ואף מחמיר מיום ליום, אין לי בעיות יציאה . אשמח לדעת האם הטיפול שלך מתאים לבעייה זו. תודה מאיה

08/02/2014 | 23:31 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הגרד הוא אחד הסימפטומים של טחורים פנימיים - אם לא נמצאו תולעים כגורם לגרד הרי סביר שזה מהטחורים - ואז הטיפול בשיטת HAL בצירוף הרגלי יציאה טובים מעלים את הגרד

מנהל פורום טחורים