טחורים פנימיים

דיון מתוך פורום  טחורים

26/07/2010 | 13:23 | מאת: ל.א.

שלום ד"ר.. נבדקתי בשל דימום רקטלי ואובחנתי עם טחורים פנימיים, לא מתאימים לטיפול בקשירה בגלל גודלם. הומלץ על טיפול כירורגי. אני מפחד מניתוחים. השתמשתי בתוסף מזון לריכוך עם שתייה מרובה, אך ללא עזר. הטחוים יוצאים בזמן יציאות ואני צריך להכניס אותם.. האם יש טיפול אחר..? תודה מראש.

26/07/2010 | 21:44 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הטיפול בשיטת HAL נעשה בלא הרדמה ובלא אישפוז - הוא יעיל מאד להפסקת הדימום ועם הרגלי יציאה טובים גם נגד הצניחה. פרטים תוכל למצוא באתר - מזכירתי בטל 0508570083

מנהל פורום טחורים