בבקשה עזרה!

דיון מתוך פורום  טחורים

15/11/2013 | 10:28 | מאת: מיכל

אני בת 30 סובלת מטחורים (כנראה) כבר כמה חודשים. בהתחלה לוו בדימום אבל בחודשים האחרונים מדי יום אני נכנסת לשירותים ויוצא לי טחור כואב (ללא דימום) לא משנה אם היציאה רכה או קשה. קראתי כי ניתן להחזירם פנימה עם האצבע ומאז שזה הצליח אני משתמשת בהחזרה מדי יום אחרי פעילות מעיים. חשוב לי לציין שאני בשבוע 15 להיריון ואני חוששת שהפתרון הזמני שמצאתי (החזרתם פנימה באמצעות האצבע) יפסיק לעבוד באיזשהו שלב.... בבקשה עזרו לי ):

23/11/2013 | 17:23 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך אכן את צריכה לטפל בבעיה - היא תתפתח בהריון בלידה וגם לאחריה טיפול בשיטת HAL אפשרי גם בהריון כי אינו כרוך בהרדמה

27/12/2013 | 21:34 | מאת: יעל

היייש טיפות טבעיות מבית הפלא ופלא שממש עוזרות, הן מתאימות לנשים בהיריון אפשר להשיג בבית מרקחת ראשונים פארם

מנהל פורום טחורים