תחורים בהריון- בבקשה יעוץ

דיון מתוך פורום  טחורים

14/11/2013 | 19:56 | מאת: לינדה

שלום רב אני בת 33, סובלת מס שנים טובות מתחורים פנימיים שלא מורגשים וחיצוני שיוצא לפעמים. עברתי קשירה לשלושתם לפני כשנתיים אך זה לא עזר במיוחד והמשיך להתריד אותי. הבעיה שעכשיו אני בהריון בחודש שני והבעיה כבר לא נותנת לי מנוחה, מפחיד לחשוב מה יהיה בהמשך... :( (יש לי סף כאב מאוד נמוך וסבלתי מאוד אחרי הקשירות - ממש לא יכולה לעבור את זה שוב). 1. אילו תכשירים או שיתות למינהם יכולות קצת להכל עלי? 2. הסרה בשיטת ה-HAL יותר כואבת מקשירה? והאם ניתן לקבל טיפול זה רק באופן פרטי?

14/11/2013 | 21:45 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך אומנם מחלת הטחורים הולכת ומתקדמת כל הזמן - הקשירות נועדו להקטין - זמנית - את רקמת הטחור והיא גדלה חזרה - תמיד. את יכולה להקפיד על הרגלי יציאה נכונים - זה יקל אך הלידה תהיה לא ממש סימפטית מבחינת הטחורים שיטת HAL אינה דומה לקשירות - מדובר בתפירת עורקים בעומק 7 סמ' כאשר אין לנו תחושת כאב שם - יש אי נוחות מסוימת בטיפול אך לא כאב ממש כן, אני מבצע הטיפול הזה רק באופן פרטי אך כל חברות הביטוח וכללית מושלם ומכבי זהב מחזירות חלק מן התשלום

מנהל פורום טחורים