טחורים פנימיים כרונים ?

דיון מתוך פורום  טחורים

13/11/2013 | 23:31 | מאת: בחור

שלום. אני סובל כבר למעלה משנתיים מכאבים ביציאות, בחודשים האחרונים ישנו דימום קבוע. ביציאות רכות דימום מינורי וביציאות קשות יותר דימום משמעותי הצובע את המים באסלה. לפני כחודשיים פרוקטולוג אבחן טחורים מדרגה שנייה והמליץ על אכילת ירקות ופירות. אין כאב משמעותי במהלך היום, אלא רק בזמן היציאות. יש המלצות נוספות מלבד אכילת מזונות עתירי סיבים ? תודה רבה

15/11/2013 | 17:40 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך המלצות נוספות כוללות הרגלי יציאה נכונים וטיפול בטחורים - אם יש דימום זאת אינדיקאציה לטיפול ממשי - כגון הHAL דופלר

מנהל פורום טחורים