לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

29/08/2013 | 05:54 | מאת: שמול

שלום דר'. לפנח 10ימים עברתי ניתוח טחורים בשיטה המסורתית והוצאו לי 4 טחורים. כאשר אחד הטחורים ישב על הסוגר ומנע אטימה ותנועה שלו. בשבוע הראשון לא יכולתי להגיע למצב של יציאה כולל שתן. הכאבים היו עזים מנשוא כך שנעזרתי במשכחי כאבים , כמובן על פי הכונת הרופא שלי. בימים האחרונים אני חש כל הזמן כאבים ונכנס לשירותים כמה פעמים ביום אך באופן חלקי. הענין הוא , כי היציאה הינה לאחר השקעת מאמץ גדול מאוד מלווה בכאבים עזים .(צורת הצואה דקה מאוד וארוכה). גם לאחר היציאה אני מרגיש כאבים ןעדין חוסר התרקנות. ברצוני לדעת , מה הסיבה לכך והאם מקום הניתוח עבר שינויים שגורמים לתהליכים שציינתי. כמו כן, מה המלצתך להמשך החלמה. תודה

30/08/2013 | 18:14 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך קשה מאד לתת "עצות" כאשר אינך יודע בדיוק מה נעשה -וזה יודע המנתח שלך - בכל אופן אחרי ניתוח כריתה של רקמת הטחורים יש באיזור בצקת ורגישות - יתכן וזאת הסיבה

מנהל פורום טחורים