טחור מדמם

דיון מתוך פורום  טחורים

23/08/2013 | 20:05 | מאת: יעלי

פרופסור שכטר שלום, היה לי טחור קטן שמדי כמה שנים כאב בזמן יציאות, אך לרוב היה רדום. לאחרונה התחלתי בטיפול אנטיביוטי שלאחריו סבלתי מעצירויות והצואה הייתה קשה וסבלתי מכאבים נוראיים. לאחר מכן, הבחנתי שהטחור עדיין קטן, אך החל לדמם, אך אני לא חשה בכאב, רק בדימום קל. שאלתי היא, האם זה מצריך ניתוח? או שהדימום יחלוף מעצמו? ואיזה ניתוח מומלץ לטחור קטן ומציק? תודה.

24/08/2013 | 12:11 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך מזל טוב להריון!! בנושא הטחורים את צריכה קודם כל בדיקה - כאשר נדע פרטים על מצב הטחורים אוכל להמליץ על טיפול - בזמן הריון הטיפול בשיטת HAL מצוין כי אינו מצריך הרדמה

מנהל פורום טחורים