אבקש מענה דחוף

דיון מתוך פורום  טחורים

19/08/2013 | 22:16 | מאת: לי

היי אני סובלת מזה כ 3 ימים מבלוטה סביב פי הטבעת. לפי מה שנראה לי מדובר בטחורים חיצוניים איך אינני בטוחה יש אפשרות למייל שאוכל להוסיף בו תמונה? קניתי היום משחה בשם פרוקטו גליבינול ומרחתי כפי שרשום.. הדבר מציק לי מאוד. מה עושים? איך זה עובר ותוך כמה זמן ? אודה לתשובה ולמייל . לי

24/08/2013 | 12:17 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לי לצערי אי אפשר עדיין לעשות רפואה טובה דרך תמונות!! מציע שתעברי בדיקה ע"י רופא - רצוי פרוקטולוג - ואז נוכל לטפל באבחנה ולא בהתרשמות

מנהל פורום טחורים