לאחר, טיפול אצל פרופסור שכטר ועבורו

דיון מתוך פורום  טחורים

14/08/2013 | 22:22 | מאת: זיו

שלום פרופסור שכטר אברתי אצלך 2 טיפולים בשיטת הדופלר, לפני כחודש וקצת היה הטיפול השני, אני מתפנה רק בערב ושותה פגלס על בסיס יומיומי, היציאות רכות כמו דבש. אך עדין הינני סובל מכאב בפי הטבעת, פחות בזמן מתן זואה יותר בישיבה ממושכת, התחורים החיצוניים שלי די גדולים ואני מאוד מעונין להסיר אותם, שמעתי שזה יכול לעזור, רציתי לדעת מה אתה ממליץ. הינני רושם כאן את השאלה ולא בטלפון מפני שאני רוצה לשטף אחרים תודה רבה , זיו

16/08/2013 | 19:09 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום זיו טחורים חיצוניים הינם ורידים נורמאליים שמתנפחים בזמן לחץ - כריתתם בניתוח מלווה ביצירת צלקות שלדעתי מפריעות מאד לניקוז הורידי של האיזור - ניקוז שהוא קשה גם כך כי הוא בניגוד לכוח הכובד לכן אני ממליץ על הדברים שאתה מכיר - יציאות רכות ללא מאמץ וקצרות

17/08/2013 | 00:42 | מאת: זיו

בנוסף לפגלס אני שותה יוגורט כל יום שונה כ8 כוסות מים וסובין שיבולת שועל כהשלמה, היציאות רכות קצרות ורק בשטיפות, אך עדין שורף לי, ואני די מיואש

מנהל פורום טחורים