דם לאחר יציאה(!)

דיון מתוך פורום  טחורים

22/11/2010 | 17:33 | מאת: ליטל

שלום! היום בבוקר אחריי שחזרתי מהליכה.פתאום הבחנתי בשירותים שיש ממש כתם דם .רציתי לציין שגם בלילה היה לי קצת כאב בטן תחתון אבל לא יציאה.רק בבוקר היה.מה זה יכול להיות??(פעם ראשונה שזה קורה לי)גם בדרך כלל אני לא מתאפקת שאני צריכה לשירותים ועצירות יש לי לעיתים נדירות. וגם בדרך כלל היציאות שלי מסודרות. בדר"כ כל בוקר.כחצי שעה לאחר הקימה.רציתי גם לציין שאחריי כל יציאת צואה אני שומרת על הגיינה ושוטפת את כל האיזור במים.האם זה שאני שוטפת עם צינור קטן כל פעם את איזור פי הטבעת האם אני עושה נזק ?? מודאגת ומחכה לתשובות בבקשה...תודה מראש!

22/11/2010 | 17:50 | מאת: ליטל

רציתי לציין שגילי 32, רווקה ללא הריונות.בריאה.

22/11/2010 | 22:26 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום ליטל דימום כזה בדרך כלל בא מטחורים אך כדאי להבדק כדי לדעת בדיוק במה אנו דנים. הרגלי היציאה שלך רחוקים מלהיות טובים - והשטיפה עם צינור מיותרת - מספיק לשטוף בעדינות עם מים וסבון

23/11/2010 | 02:33 | מאת: ליטל

שלום דוקטור למה הכוונה הרגליי היציאה שלך רחוקים מלהיות טובים?? בנוגע לשטיפה , הכוונה לבידה. האם זה לא טוב שיש יציאה קבועה כל בוקר? כמו כן רציתי לציין שבדרך כלל אני "מנבאת" את היציאה בבוקר כ5-10 דקות לפניי והולכת כבר לשבת בשירותים, האם זה גם יכול לעשות נזק?? או שצריך לחכות שיהיה תחושת יציאה חזקה? תודה מראש!

מנהל פורום טחורים