טחורים חיצוניים

דיון מתוך פורום  טחורים

16/06/2013 | 17:43 | מאת: יעל

אני סובלת מטחורים חיצוניים שמפריעים לי בעיקר מבחינה אסתטית. (הם אינם כואבים ואינם מדממים), בנוסף יש לי חתיכת עור בפי הטבעת שצמודה לטחורים. האם ניתן להעלים טחורים חיצוניים גם בשיטת ה-HAL? האם יש שיטה אחרת שבה ניתן להעלים טחורים שמפריעים מבחינה אסטתית מלבד ניתוח? והאם ההחלמה מניתוח כריתה של טחורים חיצוניים קלה יותר מהחלמה מניתוח של טחורים פנימיים? תודה

17/06/2013 | 15:15 | מאת: יעל

בנוסף האם ניתן להסיר את החתיכת עור בלבד ללא הטחורים?

17/06/2013 | 22:27 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום יעל שיטת HAL נועדה לטחורים פנימיים מדממים - זאת הבעיה הרפואית - בעיות קוסמתיות אינן מצדיקות ניתוח רפואי - גם בניתוח כריתה משתדלים לפגוע בחיצוניים כמה שפחות - בנושא הזה אני ככירורג לא יכול לעזור - איני עוסק בקוסמטיקה

מנהל פורום טחורים