הפנייה לפרוקטולוג

דיון מתוך פורום  טחורים

13/06/2013 | 08:54 | מאת: מירי

שלום רב, מזה זמן מה אני חשה בטחורים חיצוניים. ללא דימום. אני בת 40 וסובלת מעצירויות ולעיתים שילשולים שגורמים לי להתעלפות. א. האם יש צורך בהפניה מרופא משפחה?? או שאפשר לקבוע ישירות לפרוקטולוג? ממש לא רוצה לפנות לרופא משפחה בעניין הרגיש הזה? ב. האם יש קשר לתחושת רעידות בפי הטבעת, כל כמה דקות? תודה רבה ויום טוב, מירי.

15/06/2013 | 19:35 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום מירי איני יודע איך הנונהל אצלך בקופה אך בהחלט את צריכה להיבדק - רצוי פרוקטולוג אך כירורגים גם בודקים -

מנהל פורום טחורים