את הכאב וחוסר הנוחות אין צורך להציג בפורום זה ....

דיון מתוך פורום  טחורים

09/05/2013 | 23:02 | מאת: ששון

כאן חברים אנשים שבאמת סובלים ומייחלים למזור ומרפא.אז אנסה לחלוק איתכם משהו שהפתיע לטובה ועזר לי מאד.לאחרונה עשיתי שימוש המשחות ובשטיפות ללא תוצאה ממשית ,השבוע ביקשתי מאישתי לקנות לי משחה וכשהיא חזרה אמרה לי שיש משהו שמאד מומלץ וכדי שאנסה.המשכתי בשיגרת יומי הכואבת ,ואז בקופת חולים הרוקחת גם היא המליצה בחום, קניתי עוד משחה והתחלתי להשתמש ."פוקטו אובליכה" קוראים למשחה להפתעתי יש הקלה גדולה עוד באותו יום .חברים יקרים התכשיר נפלא לי הוא מאד עזר בהחלט שווה בחינה ....

11/05/2013 | 10:45 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך לצערי המשחה רק מקלה את התסמינים של המחלה ואינה מטפלת בסיבה או הגורם אי לכך הטחורים - אם יש לך- ימשיכו לגדול ותסמינים נוספים יופיעו

מנהל פורום טחורים