טחור והריון

דיון מתוך פורום  טחורים

11/04/2013 | 13:57 | מאת: מישהי

שלום, אני נמצאת עכשיו בשבוע 7 להריון ומזה כשבועיים סובלת משלשולים (בעיקר באמצע הלילה ובבוקר). בימים האחרונים התחילו כאבים באזור פי הטבעת וראיתי שיש מסביבו מס' בליטות - אני מניחה שזה טחורים. בכל מקום שבו אני קוראת על טחורים כתוב שזה מתקשר לעצירות ואצלי המצב הפוך - שלשולים, אז רציתי לדעת מה קורה כאן??? וכמובן, שאלת השאלות - מה עושים? כואב לי ונמאס לי... לציין שאני משתמשת באוטרוגסטאן, זה יכול להיות קשור איכשהו? תודה רבה!

13/04/2013 | 19:13 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך שלשול גרוע מיציאה קשה כי מדובר בחתיכות צואה שנפלטות בלחץ לגבי המצב - כדאי שתיבדקי ואז נדע אבחנה ואפשר יהיה לתכנן טיפול

מנהל פורום טחורים