כאבי בטן וטחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

11/04/2013 | 08:46 | מאת: אלי

אתמול בלילה היתה לי יציאה עם דם. זהו סופו של תהליך בן כמה שעות עד יום שלם של תחושה לא נעימה באזור הבטן העליונה והרגשה כללית של חולשה. כמה שעות לפני היציאה, מתחיל לחץ קל באזור הבטן ואיבוד תאבון. כשזה קורה (כפעם פעמים בשנה) התחושה הלא נעימה נעלמת עד 24 שעות אחרי היציאה הדמית הראשונה. מרגע היציאה הראשונה עד שהתחושה עוברת אני מבלה בשרותים כל שעה שעתיים.התהליך מלווה בכאבים קלים באזור הבטן העליונה ובתחושת צריבה באזור פי הטבעת. בחיפושי באינטרנט לא נתקלתי בתופעת הכאבים בבטן העליונה. האם אלו תופעות נורמליות?

13/04/2013 | 19:15 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום אלי מה שאתה מתאר ממש לא תקין - צריך בדיקות - זה גם לא אופייני לטחורים אבל אתה חייב להבדק ולמצוא הסיבה!!!

מנהל פורום טחורים