ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

26/03/2013 | 23:41 | מאת: אמה

שלום אני בת 33 עברתי ניתוח הסרת טחורים חיצוניים לפני 6 חודשים מאז קשה לי עם היציאות, אני מרגישה שפי הטבעת נהיה צר מדי כך שבעשיית הצרכים אני לוחצת הרבה ובכוח עז -כמו בלידה לפעמים כדי שאצליח להוציא, ואני מציינת שאני לא סבלתי ולא סובלת מעצירות בכלל כלומר הצואה רכה אבל בכל זאת אני מתקשה מאוד להוציא ואם אני מצליחה זו תהיה צואה קטנטנה ודקה ואני לא מצליחה להוציא אותה עד הסוף וזה נמשך לאורך כל היום עד שאצליח להוציא משהו...תוווודה

30/03/2013 | 19:08 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך היצרות פי הטבעת יכולה לנבוע מצלקות של העור שסביב הפתח - הייתי מתיעץ עם המנתח שלך לגבי הפעולה שבוצעה - לרוב איננו מסירים הטחורים החיצוניים בגלל סכנת ההיצרות אך אם זה קרה צריך לתקן בניתוח נוסף - פלסתיקה של פי הטבעת

מנהל פורום טחורים