גרד בםי הטבעת

דיון מתוך פורום  טחורים

24/03/2013 | 22:42 | מאת: רוני

24/03/2013 | 22:55 | מאת: רוני

גבר בשנות ה-60. לפני כחודש התחלתי להרגיש גירוי בפי הטבעת ומסביבה, ובמקביל תכיפות במתן שתן ביום ובלילה (כמעט כל שעה) וצריבה לפני מתן שתן. בבדיקת שתן גילו דלקת אנטרובקטר. טופלתי באנטיביוטיקה ציפרודקס אך התופעות הנ"ל ממשיכות. האם יתכן שהבעיה היא טחורים? איך בודקים ואיך פותרים את הבעיה?

26/03/2013 | 10:26 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך לגבי התלונות של דרכי השתן - זו דלקת בדרכי השתן שכמובן מצריכה טיפול - ורצוי שתפנה לאורולוג בנדון - אין קשר ישיר לטחורים אך בדיקה ששמה אנוסקופיה תבהיר לך אם יש או לא טחורים - זו יכולה להיות סיבה לגרד

מנהל פורום טחורים