טיפול ברקטוג'סיק תוך כדי הנקה

דיון מתוך פורום  טחורים

08/03/2013 | 12:08 | מאת: מירי

ד"ר שלום רב, ילדתי לפני כ- חודש וחצי ומאז אני סובלת מפיסורה. לאחר שמשחות רגילות לא עזרו לי, ניתנה לי המשחה לעיל. אולם למרות כי הדגשתי לרופא כי אני מניקה הוא טען כי אין בעיה אך בהוראות מופיע כי אין להשתמש במשחה זו בעת הנקה. אשמח לחוות דעתך בב'

17/03/2013 | 22:46 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך ומזל טוב באופן מעשי את יכולה להשתמש במשחה גם בהנקה אבל במישנה זהירות - מעט מאד חומר ורק מבחוץ - במידה ומופיע כאב ראש כדאי להפסיק - שמת יותר מדי משחה

29/03/2013 | 12:09 | מאת: רותם

שלום פרופ', אני מניקה תינוק בן 3.5 חודשים ונתנו לי את המשחה לטיפול בפיסורה, ללא ניסוי של משחות אחרות קודם לכן. אתמול בלילה מרחתי לראשונה וקמתי בבוקר עם כאב ראש והרגשת צמא, שלא עברה גם לאחר שתיית כוסות מים רבות. בבוקר לאחר שהנקתי מרחתי שוב את המשחה. כשעתיים לאחר המריחה הרגשתי התגברות בכאבי הראש ובתחושת הצמא, חולשה וסחרחורת קלה. האם ניתן להמשיך את השימוש במשחה בכמות קטנה יותר במקביל להנקה או שלא כדאי להמשיך את השימוש במשחה? תודה וחג שמח!

מנהל פורום טחורים