תופעות לוואי לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

03/02/2013 | 13:14 | מאת: טובי

שלום רב, אני בת 33 עברתי ניתוח טחורים לפני 9 שנים בערך, למעלה משנה אני סובלת מכאבים בפי הטבעת לאחר עשיית היציאה, לפעמים הכאבים כל כך עזים שאני מרגישה בירידת לחץ הדם ואף מאבדת את ההכרה (קרה מספר פעמים). פניתי לרופא כירורג שעשה בדיקה מקומית וטען שאין שום דבר וזה מוכר. הייתי שמחה לקבל חוות דעת שנייה, ולדעת האם הכאבים שמופיעים לי לאחר היציאה ולפעמים גם בלי קשר ליציאה, אני מרגישה במין כאב של דקירת סכין שלא חולפת, האם התסמינים האלה מוכרים אצל אנשים שעברו ניתוח טחורים בעבר או שזו בעיה בפני עצמה. אשמח לקבל עצה להמשך טיפול. תודה

22/02/2013 | 19:30 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך המידע שמסרת לא מספיק - חשוב לדעת איזה ניתוח טחורים עברת ומה יש בבדיקה עכשיו ומתי קורה ההתעלפות וכו'

מנהל פורום טחורים