בדיקת טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

28/01/2013 | 19:39 | מאת: פלוני

שלום, יש לי בעייה הקשורה לאבחון הרופא שבדק אותי לאחרונה, אני מרגיש שטופלתי ללא אבחנה נכונה, מה עוד אם זה הטיפול הרצוי במצב בו אני נמצא. אני סובל מטחורים כבר כמה שנים, עד כה הבעייה לא הייתה חמורה, בעת מאמץ פיסי רב (חד"כ) היו מתחילים לי הכאבים (בלווי דימום קל לסירוגין) וכאשר הפסקתי את המאמץ אז זה היה נרגע, חשוב לציין שהשתמשתי במשחה להרגעה וזה מאוד עזר בהמלצת רופא שבדק וראה את הבעייה והמליץ לי על המשחה, וכבר שנה שלא חשתי כל בעייה (קראתי את השלבים של הטחורים וגם לפי מה שהרופא איבחן הייתי במצב בו הטחור יוצא וחוזר לאחר היציאה). לפני כשבוע שחזרתי לפעילות אינטנסיבית בחדר כושר חזרו לי הכאבים אך הפעם באופן חמור יותר, אני חש כאבים עזים ואי נוחות והגעתי למצב שבלילה האימון כבר התעוררתי מרוב כאב, אני מרגיש את את הטחור בולט החוצה והוא לא חוזר כבר לפבנים (כאשר אני מנסה להכניסו זה רק יותר כואב), כשהגעתי לרופא והסברתי לו את כל המצב הוא רשם לי משחה להרגעה ונר (חשוב לציין כי הוא בכלל אינו בדק אותי למרות שהסברתי לו פעמיים שכבר ניסיתי משחה ואם יש משהו אחר שאפשר לעשות) - בכל מקרה, קראתי המון על הנושא בכל פורום אפשרי ומכל מה שהבנתי כבר שמשחה לא תעזור (מה עוד שכבר השתמשתי במשחה בעבר וזה חזר לי). הטיפול הוא לעשרה ימים ואני לא רוצה לבזבז עוד זמן עם הכאבים האלו. אשמח אם תענה לי אם זאת הדרך בה אני אמור לפעול או שאלך לרופא אחר שבאמת יבדוק אותי הפעם ולא רק ירשום לי משחה מבלי להסתכל. תודה.

02/02/2013 | 20:10 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום פלוני כמובן שכל טיפול מתחיל בבדיקה יסודית - וקביעת אבחנה היא תנאי לכך לכן איני יכול להמליץ לך על טיפול - בהחלט כדאי להבדק!!!

מנהל פורום טחורים