טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

29/12/2012 | 14:44 | מאת: שרית

פרופ' פנחס שלום, יש לי טחורים פנימיים וחיצוניים מדרגה 3, הייתי אצל שתי רופאים שאמרו לי בערך אותו דבר, רופא אחד אמר לי שצריך לעשות קשירה ואם זה לא יעזור אז צריך ניתוח, הרופא השני אמר לי שבמצב שלי הוא ממליץ לנתח מכיוון שקשירה לא תעזור במקרה שלי, מה דעתך בנושא? במידה וצריך ניתוח,האם כדאי להפעיל ביטוח רפואי פרטי או שאפשר להסתפק במכבי זהב? האם יש כמה שיטות ניתוח ואיזה שיטה הכי מומלצת? תודה מראש על עזרתך

01/01/2013 | 23:23 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום שרית הטיפול בשיטת HAL שונה משאר הטיפולים בטחורים - הן בקןנספט והן באופן הביצוע ובוודאי בתוצאות - הוא לא בסל הבריאות ולכן אינו מכוסה כלל ע"י מכבי - ביטוחים פרטיים מכסיםאת עלותו ולכן בוודאי שכדאי להפעיל הביטוח

מנהל פורום טחורים