טיפול במקום ניתוח

דיון מתוך פורום  טחורים

27/12/2012 | 08:44 | מאת: מ'

שלום, אני סובלת מטחורים כבר 3 שנים (מאז הלידה של הילדה הראשונה) ורוצה מאד להיפטר מהם. ניסיתי באופן טבעי, ניסיתי קשירות (פעם אחת ולא מעוניינת לחזור על התהליך)ועכשיו קבעו לי תור לניתוח (אני חושבת לייזר) לקיץ. השאלה שלי היא לגבי הטיפול שאתה מציע. מה הסיכויים שזה יחזור? האם הטיפול כואב? הוא נשמע קצת כמו קשירות - מה ההבדל? כמו כן, האם יש אפשרות לדבר איתך בטלפון ישירות? דיברתי עם מישהי שעובדת אצלך, לא זוכרת את שמה, אך היא הייתה מאד לא נחמדה, לא הייתה מוכנה לענות על שאלות, כל הזמן הפנתה אותי לאתר ובעצם נשמעה כאילו היא לא מעוניינת שאבוא אליכם לקבלת טיפול.

01/01/2013 | 23:25 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך את מוזמנת לפגישת יעוץ - חינם - אסביר לך על הטיפול בשיטת HAL שאין בינו ובין קשירות שום קשר - ואם תרצי תוכלי לעבור טיפול במקום

02/01/2013 | 18:57 | מאת: ר'

תוכלי בבקשה לפרט מדוע אינך מעוניינת לחזור על קשירות. אני אמור לעבור קשירות עוד שבועיים והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של מי שעבר. תודה רבה.

02/01/2013 | 21:40 | מאת: מ'

1) צריך לעשות חוקן כל פעם לפני. לא יודעת לגביך אבל בשבילי חוקןעם הטחורים זה מאד מאד לא נעים. 2)הקשירה עצמה גם מאד לא נעימה ואפילו קצת כואבת. 3) כאב לי יום שלם למחרת מהקשירה ולא ממש יכולתי לשבת. 4) ובנוסף הסיכויים שהטחורים יחזרו אחרי זה לא נמוכים כפי שהייתי רוצה ממה שהבנתי. 5) וזה תהליך שנמשך הרבה זמן (בזמנו הרופא אמר לי כחצי שנה). אבל בשורה התחתונה ההליך היה מאד לא נעים ובשביל החוסר נעימות הזה אני לפחות רוצה לדעת שזה לא יחזור. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום טחורים