הסיפור שלא נגמר

דיון מתוך פורום  טחורים

13/12/2012 | 14:44 | מאת: מרגו

שלום, אני בת 53 כבר כמה שנים אני סובלת מטחורים חיצוניים אבל בזמן האחרון, כמעט שנה, הטחורים מופיעים אצלי כל חודש אפילו כל שבוע. אני הולכת לשירותים כל יום ואין לי עצירות, אני עושה הכל משצריך מבחינת ההיגיינה ו ניסיתי משחות כל מיני אבל התוצאה או אפסית או לזמן קצר מואד . אני מתייאשת כי ידוע טוב אד כמה שזה כואב ומתיש. מה הפיתרון או פשוט אני צריכה פרקטולוג מנוסה? מאוד מודה

15/12/2012 | 23:14 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום מרגו טחורים הם מחלה שמתקדמת ומחמירה - מספר ההתקפים וחומרתם עולה בהדרגה כדאי כמובן להבדק אך ברוב המקרים הסיבה היא טחורים פנימיים ואותם ניתן לנצח בשיטת HAL הכי קלה ללא אישפוז או הרדמה והחלמה יחסית קלה פרטים תמצאי באתר proctotech.co.il

מנהל פורום טחורים