טחור ומשחות

דיון מתוך פורום  טחורים

11/12/2012 | 15:12 | מאת: מאיה

יש לי טחור חיצוני כואב וגדול.אני משתמשת במשחה פרטקטו קרם פורטה של לייף ומאז היציאות שלי רכות מאוד על סף השלשול.האם זה מהמשחה?האם עלי להפסיק?

11/12/2012 | 22:20 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך המשחה אינה משפיעה על היציאה - טחורים חיצוניים נגרמים לרוב ע"י טחורים פנימייים -ובהם כדאי לטפל לפני הצרות הגדולות

11/12/2012 | 22:41 | מאת: עדי

הטחור קשה וצבעו ורוד סגול בשל קריש הדם אני מניחה. בשלושת הימים הארונים אני מקפידה על אמבטיות ישיבה ומריחת משחה ואם חל שיפור בגודלו ובכאב. האם להמשיך או שמא נדרשת פעולה כירורגית? אינני מוצאת תור זמין דרך מכבי לפרוקטולוג בשבועיים הקרובים לצערי

מנהל פורום טחורים