טחורים פנימיים?

דיון מתוך פורום  טחורים

01/09/2012 | 14:50 | מאת: משה

שלום, במשך כמה שנים אני רואה לעיתים קרובות דימום קל על נייר הטואלט לאחר יציאה. יש לי יציאות בד"כ פעם ביומיים ואני נמצא בשירותים כ- 20 דקות. אני רוצה לציין שאין לי כאבים כלל, אך לאחר יציאה יש לי כמה שעות הרגשת אי נוחות כאילו משהו בולט באזור פי הטבעת ולאחר מנוחה (ישיבה, שכיבה) הכל נעלם. מה לעשות? האמת שהדימום קצת מדאיג אותי.

07/09/2012 | 00:33 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום משהבהחלט נשמע כמו טחורים - הדימום מהפנימיים והנפיחות מהחיצוניים. עליך כמובן להבדק כדי שנדע בודאות במה מדובר ולטפל בהתאם כי אם זה טחורים הי המב ילך ויחמיר הן מבחינת הדימום והן מבחינת הצניחה

מנהל פורום טחורים