טחורים שעברו?

דיון מתוך פורום  טחורים

30/08/2012 | 20:24 | מאת: אחד

במשך שנים, הרגשתי לפעמים משהו בפי הטבעת אחרי יציאה בשירותים. תחושה שעברה לאחר זמן קצר. בד"כ בלי הרגשה מיוחדת של כאב או אי נוחות. לפני כשבועיים זה החמיר (למרות שלא היתה יציאה קשה) והרגשתי משהו בולט בפי הטבעת שהכאיב לי. לא היה דם. קניתי משחה בשם פרוקטו - אובלפיכה (משחה על בסיס טבעי) ואחרי כמה ימים הכאב הפסיק. ואחרי כשבוע - המשהו הבולט בפי הטבעת נעלם. כמו כן, שיניתי הרגל של שנים - ואני יוצא מהשירותים מהר. יש לי תור לרופא בשבוע הבא - יש טעם ללכת אליו? האם בטוח שזה היה טחור ולא משהו אחר? האם להמשיך להשתמש במשחה?

31/08/2012 | 12:14 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלו ם לך קשה מאד לאבחן דרך הרשת - ההחלטה להבדק ע"י רופא נכונה מאד כאשר נדע במה מדובר נוכל לטפל ביתר יעילות

31/08/2012 | 13:21 | מאת: אחד

כרגע אני לא מרגיש כלום בפי הטבעת, אז לרופא יהיה מה לבדוק? אם עכשיו לא כואב לי ואני לא מרגיש כלום - יש בשביל מה ללכת לרופא?

07/09/2012 | 00:25 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך אחרי שיבדקו אותך ונראה אבחנה נוכל לדון במה שהיה בעיקרון הטחורים אינם חולפים ההתקף שהם גורמים חולף אך עם הזמן ההתקפים גוברים בחומרתם ומספרם

09/09/2012 | 13:46 | מאת: אחד

הייתי אצל הרופא שקבע שיש לי טחורים פנימיים דרגה 2. הוא נתן לי פתילות פרוקטו גליבנול - פעמיים ביום למשך 21 יום. זאת תרופה מרפאת או רק מקלה? כמו כן, בתוך הוראות התרופה כתוב שיש לקחת פעמיים ביום עד שיש הקלה ולאחר מכן להפחית את המינון לפעם ביום. ואם אחרי 7 ימים אין הקלה - לפנות לרופא. מכאן שהמינון של פעמיים ביום נשמע לי מאד גבוה. מה לעשות?

מנהל פורום טחורים