לא יודע אם טחור 2

דיון מתוך פורום  טחורים

26/08/2012 | 18:07 | מאת: נוריאל 2

שלושה ימים חיכיתי לתשובה וקיבלתי שורה אחת? אני מאוכזב פרופסור אני יודע שאין לך הרבה זמן אבל בכל זאת.. עדכון קצר, הודעתי להורים אבא נתן לי משחת פרוקטו גליבנול במטרה שהטחור המציק יתכוון למצב קפל עור(מה שקרה לפני יומיים ועכשיו כבר לא קורה) המשחה מקלה על הכאב אבל הטחור נשאר פלוס מינוס באותו גודל כבר יומיים יש לי בעיה מאוד חמורה פרופסור שהיציאות שלי בדר"כ כל החיים היו פעם בשתיים-שלוש ימים, אני באמת ובתמים לא מצליח לעשות יציאה יום אחרי יום, כשאני מנסה יום אחרי יום אני פשוט לוחץ יותר וזה לא טוב לפי מה שהבנתי.. אני שותה המון מים. אתמול במהלך יציאה היה לי דיי קשה לחרבן(סליחה על הביטוי) הטחור לא דימם אבל הוא גדל במעט, מה שאני לא רוצה!! עכשיו כל יציאה הטחור יגדל? אז מה הקטע? בחיים לא חוויתי 'יציאה רכה' אני לא יודע מה זה אני שותה 12 כוסות מים ביום אבל עדיין אני צריך ללחוץ כדי לחרבן, זה לא עובד ככה, בחיים לא קרה שהתיישבתי ופשוט עשיתי יציאה בלי להתאמץ.. פרופסור אני ממש רוצה לחזור למצב הקודם בלי לעשות ניתוחים או כל מיני שטויות כמו הHAL הזה שלך, אני בסך הכל ילד תיכון שנפל עליו ביום חופש טחור, עכשיו זה יהיה לכל החיים?!?!!?

29/08/2012 | 17:41 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך מצטער שאיכזבתי אותך אך אין לי הרבה להוסיף - בטח לא עם השטויות שלי כגון הHAL אז אני מציע שנסיים את השיח

מנהל פורום טחורים