נפיחות לאחר ניתוח הורדת טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

26/08/2012 | 03:21 | מאת: מאי

שלום ביום 16/8/12 אושפזתי ונותחתי אלקטיבית בשל טחורים פנימיים בדרגת 3 צנוחים. בהרדמה כללית בוצע ניתוח LIGASURE HEMORRHOIDECTOMY. מהלך הניתוח ובתר ניתוחי היה חלק ללא סיבוכים. היום לאחר שבוע עדיין מאוד כואב לי לשבת , להתפנות ומה שהכי מטריד אותי שעדיין נשאר לי כמו טחורים אבל קטנים יחסית למה שהיה לי . נשאלות השאלות: 1. מתי אוכל לחזור לתפקוד רגיל ? 2. האם זה בסדר שבשלב הזה לאחר שבוע מהניתוח , אני רואה עדיין טחורים, אמנם קטנים יחסית, או שעם הזמן הם ייתכווצו וייעלמו? 3. האם זה תקין שאני עדיין מדממת? 4. האם הינך ממליץ על משחה למריחה באיזור הטחורים? אשמח לתגובה בהקדם מאי

29/08/2012 | 17:49 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום מאי ניתוח ליגשור הוא כמו כל ניתוח אחר של כריתת טחורים - חותכים את רקמת הטחור - ההחלמה היא יחסית ארוכה ולא נעימה כפי שאת מתארת ויכול להיות מעט דימום מן הפצעים לגבי המשך טיפול כדאי שתתיעצי עם המנתח שלך כי כל אחד ממליץ על טיפול שנראה לו

מנהל פורום טחורים