עצירות או טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

15/07/2010 | 10:02 | מאת: אסף

שלום ד'ר תקופה ארוכה אני סובל מעצירות עקב כך אני חושש שזה גרם גם לטחורים בכל פעם שאני צריך ללכת לשירותים הדבר גורם לי סבל רב מה ניתן לעשות?

17/07/2010 | 12:34 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

עליך להבדק - בינתיים קח תוסף מזון לריכוך יציאות ושתיה מרובה דר' שכטר

22/07/2010 | 12:15 | מאת: תוכי

שלום ד"ר ככה פתאום נוצר לי טחור שהגיע במפתיע לאחר טיול ישיבה ממושך, עברתי אמש טיפול קצר שכלל זריקה להרדמת המקום וחיתון חתיכה מטחור שהכיל דם קרוש לאחר שחזרתי לביתי והתקלחתי הבחנתי והרגשתי שעדיין קיימת חתיכה רצינית{באופן יחסי} מהטחור.שאלתי היא: האם זהו מצב מקובל? האם יחול שינוי כלשהו? הצטמקות או היעלמות הטחור מעצמו או כתוצאה מפעולת הרופא? תודה על תשובתך המלומדת.

מנהל פורום טחורים