אחרי קישרת טחורים פנימיים צד שמאל

דיון מתוך פורום  טחורים

27/10/2010 | 17:46 | מאת: אוהד

ביצעתי קשירה לפני כשבוע כאשר מיד לאחר מכן חשתי כאב חד משככי כאבים עזרו. היום עדיין יש לי כאבים בגב התחתון הקרנה שמאלה בעיקר ורצון להתרוקן כל הזמן. לעיתים רחוקות מופיע כאב חד באזור הטחור והבטן. הדימום פסק. האם אני אמור להרגיש כך ואם כן עד מתי ?

28/10/2010 | 21:56 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך "קשירה" היא הקטנת מסת הטחור הפנימי ע"י גומיה - הקשירה היא בחלק ללא תחושת כאב כך שאינה אמורה לכאוב. תחושת רצון התרוקנות קיימת משך יומיים שלושה עד אשר נופל החלק הקשור בטחור.

מנהל פורום טחורים