יש לי כבר שנים טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

09/08/2012 | 16:01 | מאת: ד

יוצא לי מלא דם מהתחת כל יציאה בערך , הייתי מלא אצל פרוקטולוג , עשו לי כבר כמה ניתוחים שם וכלום לא עוזר לי , התייאשתי כבר מפרוקטולוגים אתם פשוט לא פותרים לי את הבעיה , עכשיו גם חסר לי המוגלובין והרופאים אומרים שזה אוליי בגלל הטחורים האלו , מה לכל הרוחות עושים?

11/08/2012 | 09:13 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך אני מציע שתשנה את הרגלי היציאה שלך - הרבה שתיה תוסף מזון כגון קונסיל - וכמובן שאחד הפרוקטולוגים שלך יבדוק מה סיבת הדמם

13/12/2012 | 12:42 | מאת: אושרי

היי.. לפני שאת קופץ לכול מיני תרופות וניתוחים ומחמיר לך את הבעייה.. חבר הכיר לי איזה חליטת צמחים שפותרת ועוזרת מאוד לסובלים מטחורים , אני אישית סבלתי מזה כתוצאה משרותי הצבאי הארוך (מתחים/ חוסר זמן לאכול וחוסר זמן עוד יותר לשרותי...) אני פשוט הייתי מפחד מהמקום הזה שנקרא שרותים. כן זה עד כדי כך כאב.. אני הייתי בשוק אך לי זה עזר תוך מספר ימים ןפשוט העלים אותם יש בזה כול מיני צמחים מכול מיני מקומות בעולם, חבל שלא הרבה מכירים.. אשמח לפרט 0542639399 ויש אפילו אפשרות החזרה

מנהל פורום טחורים