טחורים חיצוניים

דיון מתוך פורום  טחורים

08/08/2012 | 02:43 | מאת: אלי

שלום , לפני כשנתיים בערך הופיע לי לראשונה טחור חיצוני לאחר שהיו לי בעיות ויציאות קשות תקופה מסויימת .. הלכתי לרופא הוא בדק ונתן משחה לאיחלוש האיזור ולא יותר , לאחר שימוש של כמה ימים זה נעלם ולא חזר יותר עד לפני מס' ימים שוב זה התחיל להציק לי והפעם יותר מהפעם הראשונה , ואם יורשה לי להוסיף אין לי איזה שהם בעיות ביציאות והכל מוסדר .. דבר נוסף זה שדווקא בימים האחרונים עבדתי דיי פיזית אפשר לומר ואולי זה גרם לוריד לצאת שוב ?? אשמח מאוד לקבל ייעוץ ועזרה מה ניתן לעשות כעת ? תודה

11/08/2012 | 09:24 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך טחורים חיצוניים הם לרוב סממן לטחורים פנימיים -הם הבעיה הרפואית - מציע לך א. להבדק כדי שנהיה בטוחים במה אנו מטפלים ואם מדובר בטחורים פנימיים כדאי לטפל לפני שיופיעו סימנים נוספים ב. הרגלי יציאה נכונים

מנהל פורום טחורים