HAL

דיון מתוך פורום  טחורים

06/08/2012 | 13:13 | מאת: ילינה

פרופ' פנחס שכטר שלום רב! 1. האם טכניקה שלך זהה לזו שמציעה קליניקת סאן? 2. האם טיפול ב-HAL מוכר עלידי ביטוחי קופת חולים לרבות לאומית? אני מתענינת בשביל אבא שלי בן 85 שסובל המון שנים מטחורים ופיסורה בליוי כאבים ודימומים. הוא גם חולה לב וסכרת. האם יש טעם להתחיל בטיפול?

11/08/2012 | 09:32 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום ילנה איני מכיר את הנעשה בקליניקת סאן - גם לא את הרופאים - השם HAL בא לתאר פעולה של תפירת עורקי הטחורים בשימוש בכל מיני מכשירים!! לגבי קופת חולים לאומית - ישנםמטופלים שקיבלו החזר מסוים מהתשלום אבל את צריכה לברר איתם - בהתאם לסוג הביטוח שיש לך באשר לשאלה האחרונה - אם יש דימום רציני בהחלט שכדאי לטפל גם בגילאים אלו

מנהל פורום טחורים