טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

03/08/2012 | 05:26 | מאת: שלי

אני סובלת מטחורים כרוניים כבר נה וחצי. בגלל שאני מנסה להכנס להריון הפרוקטולוג אליו הלכתי אמר לי לא להסיר אותם עד לאחר ההריונות אולם החיים שלי ממש בלתח ניסבלים כרגע. אני עדיין לא בהריון ומעוניינת להסיר אותם. במידה ובהריון מופיעים שב טחורים, האם לא אוכל להסיר אותם בפעם השניה? האם הסרת טחורים גורמת לנזק בלתי הפיך? אם טחורים חוזרים - ומסירים אותם שוב, האם זה אומר שלא ניתן להסיר אותם?

11/08/2012 | 09:49 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום שלי אני מציע לך טיפול בשיטת HAL - יותר קל, ללא חתכים או פצעים ויותר יעיל - גם יקל עליך את ההריון והלידה לגבי הניתוח של חיתוך הטחורים - אפשר לעבור הניתוח גם פעם שניה אך הסיכון של פגיעה בסוגרים(שליטה) יותר גבוה - קיים גם בניתוח הראשון

מנהל פורום טחורים