טחוריייים !!

דיון מתוך פורום  טחורים

14/07/2012 | 02:32 | מאת: מ'

שלום ד"ר שכטר .. אני בן 24 .. במשך 5 השנים האחרונות אני סובל כמעט כל שנה מטחורים (למשך כחודש-חודשיים) ... בעבר לא התייעצתי עם רופא, שיניתי את התזונה, סבלתי קצת והכל עבר בסוף!! השנה התחלתי בדייטה להורדת משקל כמעט לפני 3 חודשים, וירדתי מ 137 ק"ג ל 106 ק"ג כיום (הגובה שלי הוא 195 ס"ם). עם התחלת הדייטה התחלתי לכנס לשירותחם כל 3 ימים עם צואה מאוד קשה, מה שגרם להופעת טחורים עם דימומים עוד פעם. אני כבר 3 חודשים מנסה להיפטר מהסיוט הזה, לפעמים אני מגיע למצב שאני כמעט מבריא אבל זה חוזר ומחמיר. לאחרונה התייעצי עם רופא והוא רשם לי nifepidine 0.5%, אני משתמש בו כמעט שבוע בממוצע של פעמיים ביום, ואכן הדימומים הופסקו, אבל הבעיה זה שהכאב הנורא התחלף אצלי בסוג של "שריפה" עוד יותר נוראית שנמשכת לזמן יותר ארוך אחרי מתן הצואה. אני לא יודע אם זה כתוצאה מהמשחה ?!! אני כבר שבוע נוטל ליקסעדין אבל מתכנן להפסיק עם זה, אני סטודנט ונמצא עכשיו באמצע תקופת המבחנים, המצב הזה גורם לי לפעמים לפספס ימים שלמים של למידה!! איך אני יכול להיפטר מהסיוט הזה כמה שיותר מהר ?!?!!

14/07/2012 | 17:50 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הדבר החשוב ביותר זה להקפיד על יציצאות רכות - שתיה מרובה ולקיחת תוסף מזון כלשהוא לריכוך

מנהל פורום טחורים