טחורים תמידיים

דיון מתוך פורום  טחורים

13/03/2012 | 21:21 | מאת: חגית

שלום רב אני בת 30. לאחר הלידה הראשונה שלי בעקבות החלמה מלידת ואקום הופיעו טחורים ( לפני כשנתיים וחצי) לצערי הרב מאז ועד היום באופן קבוע עש לי גולה בגודל של כסנטימטר בפי הטבעת. לעיתים גדלה ולעיתים קטנה אך ללא כאבים או דימום ולכן מעולם לא הפריע לי. כעת אני שוב בהריון ובחודשים המתקדמים יותר הטחורים כבר התחילו להפריע משום שמלווים בגרד קשה ובאי נעימות. ניסיתי מספר מישחות ללא הצלחה. אשמח להצעה כיצד לטפל.

17/03/2012 | 11:48 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שום לך הטחורים מתפתחים כל הזמן - הריון מחיש את התפתחותם ומאד מקשה על הלידה והתקופה שלאחריה - טיפול בשיטת HAL אפשרי גם בזמן ההריון כי אין הרדמה או שימוש בתרופות כלשהן וגם ההחלמה יחסית קלה - זאת ועוד - הלידה ואחריה תהיה הרבה יותר קלה מבחינה זו

מנהל פורום טחורים