האם יש לי טחורים?

דיון מתוך פורום  טחורים

06/10/2010 | 16:13 | מאת: מאי

שלום, אני בת 22. מזה תקופה של חודש בערך יש לי גירוד בפי הטבעת ומעלה. בעיקר מעלה. בהתחלה זה היה מאוד מציק ולעיתים תכופות, וכעת זה לעיתים רחוקות עד כמעט בכלל לא. בנוסף, בכל התקופה הזו ועד היום בעת הניגוב מופיע דם בכמות קטנה מאוד. אין לי כאבים בעת יציאות או בכלל. מה זו הבעיה? האם זה טחורים? האם זה חמור? איך ניתן לטפל בזה? האם יש דרך שאוכל לפתור את הבעיה ללא רופא? תודה

06/10/2010 | 16:21 | מאת: מאי

שעל היציאות עצמן לא נראה דם (לא משהו שנראה לעיניי לפחות), רק על הנייר, ושוב, בכמות מועטה מאוד. תודה

06/10/2010 | 23:08 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום מאי לפני שמחליטים על סוג טיפול מאד חשוב אבחנה מדויקת - לפי הסיפור זה יכול להתאים לטחורים אך לא נראה לי נכון שלא תעברי בדיקה רשמית - יש אפילו רופאות לצורך הענין אחרי שנדע מה הבעיה יהיה אפשר להצליח בטיפול

07/10/2010 | 09:41 | מאת: מאי

מנהל פורום טחורים