דם בניגוב

דיון מתוך פורום  טחורים

12/02/2012 | 15:38 | מאת: רונית

שלום. אני בת 24. לעיתים כאשר אני מנגבת לאחר מתן צואה יש דם על הנייר טואלט, אולם מעולם לא נתתי לזה את הדעת, מכיוון שזה אינו כואב ונפסק לאחר ניגוב אחד. אולם היום בבוקר הדימום לא הפסיק, והמשיך גם לאחר מספר נקיונות. בניגוד לפעמים קודמות, עכשיו גם קצת כואב לי באיזור פי הטבעת. האם מדובר בטחורים בוודאות? ואם כן, לאיזה רופא ניגשים, רופא משפחה? תודה מראש

14/02/2012 | 13:42 | מאת: רונית

ראיתי שעוד לא ענית, רק רציתי לציין שאני סטודנטית, כלורמ נמצאת עכשיו בתקופת מבחנים ומבלה את רוב יומי בישיבה. האם זה קשור..? בנוסף- יומיים לאחר מכן כבר אין דם, אבל כן כואב כאילו יש שם איזה פצע. האם עליי לגשת לרופא?

מנהל פורום טחורים