טחורים כבר זמן רב

דיון מתוך פורום  טחורים

12/02/2012 | 00:57 | מאת: הדר

יש לי טחורים כבר כמה חודשים, אין לי כאבים אבל יש לי דימום בניגוב לאחר יציאה, ולעיתים גם גירוד. האם מספיק לקנות משחה לטחורים וזה יעזור, או שצריך ללכת לרופא?

14/02/2012 | 14:53 | מאת: הדר

הלכתי לרופאת משפחה לפני יומיים, והיא רשמה לי פרוקטוצורין-n. בזמן האחרון יש דימום רב יותר אחרי יציאה, השאלה שלי היא האם לגשת מיד לפרוקטולוג או שהמשחה אמורה לעזור בעוד כמה ימים?

28/02/2012 | 23:30 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום הדר כדאי בשלב ראשון לרכך היציאות - ע"י איזה תוסף מזון ושתיה מרובה לאחר מכן כדאי ללכת לרופא פרוקטולוג להבדק

מנהל פורום טחורים