גירוד ורגישות חזקים מאוד

דיון מתוך פורום  טחורים

27/01/2012 | 23:40 | מאת: אבי

שלום ד"ר בחודש יולי האחרון עברתי אצלך טיפול ( חסימת של 4 ורידים ) חודש לאחר מכן באתי לביקור ואז חסמתה לי את יתרת הורידים , הטיפול עצר את הדימום שהיה לי בעבר כתוצאה מהטחורים מאז הטיפול כאמור הדימום הפסיק אך אני סובל מאוד מגירוד ורגישות חזקים מאוד שלא ניתנים לשליטה , להרגעה אני מורח ביבי פסטה משחת תינוקות וזה מעט מרגיע אותי ולא להרבה זמן , אני ביום יום פועל לפי ההנחיות שאתה נתתה לי , אני לוקח פעמים ביום את האבקה KONSYL , אני לא מנגב יותר אני רק שותף אחרי השרותים והיציאות שלי סדירות פעמים ביום ורכות האם התופעה הזו מוכרת לך והאם יש פיתרון ומה הוא ? אבקש לדעת מה יש באפשרותי לעשות , איזה משחה אם בכלל תעזור לי אני מודה לך מראש אבי

28/01/2012 | 11:48 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך בעית הגרד יכולה להגרם ע"י שימוש בסבון חזק או ניגוב יתר - ממליץ לך להשתמש בסבון ללא סבון - דאב למשל - הקונסיל כדאי לקחת כל המנה פעם ביום וכדאי להפתר מיציאת הבוקר כמו כן תוכל להיוועץ ברופא עור לגבי משחות

28/01/2012 | 12:16 | מאת: אבי

באיזה מינון אתה ממליץ לי לקחת את הקונסיל ומתי בכדי לכוון כך שיהיה לי יציאה אחת בערב ( ראיתי בפורום שחלק לוקחים כף וחלק לוקחים כפית של אבקת קונסיל -אני לוקח כפית בבוקר וכפית בערב ) דרך אגב היציאות שלי בסדר ורכות גם ללא הקונסיל

28/01/2012 | 11:48 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך בעית הגרד יכולה להגרם ע"י שימוש בסבון חזק או ניגוב יתר - ממליץ לך להשתמש בסבון ללא סבון - דאב למשל - הקונסיל כדאי לקחת כל המנה פעם ביום וכדאי להפתר מיציאת הבוקר כמו כן תוכל להיוועץ ברופא עור לגבי משחות

מנהל פורום טחורים