בהמשך לתשובתך אתה מחפף אותי

דיון מתוך פורום  טחורים

22/01/2012 | 09:15 | מאת: רונית

למה אתה לא עונה לי על ים השאלות הייתי אצל רופא ואמר לי שיש לי בליטה 0.8 שעה 10 מה צריך יותר בשביל לדעת אני לא יכולה לשאול יותר שאלות אז אני אשאל שאלה בעוד שעה עוד שעה ברצוני לדעת אם אני יכולה עם היד להכניס ועם זה יכנס יש לציין שלא מדמם לפי הנסיון שלך זה יכול להכנס או שאם זה בחוץ אז זהו זה ברצוני לשאול אם אמבטיות יכניסו פנימה או רק להרגיע המקום צריך להשאר רטוב אחרי המגבון או צריך לנגב שלא יהיה פיטרייה איזה אמבטיות לעשות האם אמבטיות יכולות להכניס את הטחור בפנים איזה אמבטיות איזה מים קרים או חמים כמה זמן לשבת אם אתה יכול בבקשה לפרט ולא לזרוק אותו יש לצייןששותה הרבה וסיבים תזונתיים האם עדינול יכולה לעזור במה שיכנס או שלא יכאב מה עלי לנסות לעשות שיכנס פנימה

25/01/2012 | 18:56 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך לצערי מטרת הפורום שונה מאד ממה שאת מתכוונת - שאלות אלו תפני בבקשה לרופא שלך

מנהל פורום טחורים